COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER (PART TIME/ 3 dagen )

ABOUT

SINCERE GROUP is een fashion & lifestyle agency dat verschillende internationale Europese high end fashion en lifestyle merken vertegenwoordigt voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is in 2016 opgericht door 3 partners in Amsterdam, met als doel om meer liefde en respect voor het product en de herkomst terug te brengen. Daarbij zijn bewustzijn, kwaliteit, oprechtheid en transparantie belangrijke pijlers bij de selectie van deze merken. Exclusieve en pure producten, niet alleen gemaakt met liefde en passie maar ook met respect voor het milieu, worden bij elkaar gebracht onder één dak. SINCERE GROUP werkt alleen samen met gemotiveerde partners die dezelfde filosofie delen en allen gekenmerkt worden door hun toewijding, uitstekende vakmanschap en eindeloze inspanningen om een ​​mooi product af te leveren.

 

Bij SINCERE GROUP willen we mensen inspireren en aanspreken die comfort en kwaliteit waarderen in hun dagelijks leven, maar wel met een bewuste instelling. Mensen die houden van authentieke producten, maar letten op de ‘footprint’ die het achterlaat. Wij werken nauw samen met hoogwaardige retailers uit heel Nederland, die bij ons komen inkopen en net als wij de wens hebben om onderscheidend te zijn en een verschil te maken.

 

Vanwege de ontwikkelingen van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een commercieel administratief organisatietalent voor 3 dagen voor onze showroom in Halfweg (NH) tussen Amsterdam en Haarlem. Ben jij die commerciële duizendpoot die deel wil uitmaken van een dynamisch bedrijf met een duidelijke missie en voldoe jij aan onderstaand profiel, stuur ons dan je CV en vertel ons waarom jij precies degene bent die wij zoeken!

 

SINCERE GROUP vertegenwoordigt o.a. de merken Replay Jeans, Baldessarini,

Four.Ten Industries, CRCL Knitwear en Frantoio Muraglia. (voor meer informatie zie onze website www.sincere-group.nl )

 

WHO

Als commercieel administratief medewerk(st)er ben je het centrale aanspreekpunt van SINCERE GROUP. Je bent ondernemend, service gericht ingesteld, administratief sterk en communicatief en commercieel vaardig. Een open persoonlijkheid, no-nonsens, een harde zelfstandige werker en iemand die denkt in oplossingen.

 

JOB DESCRIPTION

Je krijgt een veelzijdige functie waarin je veelal de vragen of verzoeken van klanten via de telefoon en e-mail afhandelt, telefonische nabestellingen aanneemt en de klant hierin verder assisteert en adviseert. Daarbij ondersteun je het salesteam en heb je dagelijks contact met de internationale fabrikanten.

 

PROFILE

 • MBO+/ HBO werk- en denkniveau.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse – en Engelse taal is een vereiste.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie en bent commercieel ingesteld.
 • Je bent er over uit dat een klantgerichte en administratieve positie jou goed past en haalt er genoegen uit om klanten te adviseren en een goede service verlenen
 • Ervaring binnen fashion/ retail is een pre
 • Je hebt uitstekende kennis van Office 365
 • Je bent een teamplayer, accuraat, service gericht, flexibel in de omgang en een organisatietalent.
 • Je bent part time beschikbaar (24 uur).

 

OFFER

 • Een veelzijdige functie binnen een dynamisch en professioneel bedrijf met een informele sfeer. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd
 • Je komt te werken in onze showroom in Halfweg, tussen Amsterdam & Haarlem (treinstation voor de deur/ parkeergelegenheid beschikbaar).
 • De mogelijkheid om bij te dragen onze merken verder op de kaart te zetten en de fashion industry een stukje verantwoordelijker te maken.
 • Het salaris is marktconform en afhankelijk van kennis en ervaring.